Tudnivalók

Garancia

Szállítóink minden esetben a fogyasztóvédelmi törvénynek megfelelő szavatossági- és garanciaidőt biztosítanak a tartós fogyasztási cikkeikhez. 

A termékekhez tartozó magyar garanciajegyet minden esetben kitöltve, lebélyegezve a termékhez adjuk, a számlával és a magyar nyelvű használati útmutatóval együtt. Néhány esetben a gyártó egyes géptípusokra az alapgarancián felül plusz garanciális időt biztosít egy-egy akciós időtartam alatt. Ezek a plusz garanciális időtartamok természetesen a vásárlóink részére továbbításra kerülnek. Minden általunk telepítésre kerülő berendezés hivatalos magyarországi importőrtől származik, így a honlapon forgalmazott minden termékre ad magyarországi gyártói / importőri garanciát a törvény által előírt mértékben. A garanciális időtartam alatt vállaljuk a hibás készülék garanciális szervizelését a helyszínen, vagy adott esetben a berendezés cseréjét. Cserére abban az esetben van lehetőség, ha a hibás berendezés kijavítása nem lehetséges. A berendezés meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon, továbbá elérhetőségeink valamelyikén kaphat tájékoztatást a további lépésekről. Felhívjuk a figyelmét, hogy a Jótállási Jegyet, a kapott számlát mindenképp őrizze meg a garanciális idő végéig! Egyes Gyártók garancia ideje és módja:     

Márka Garancia
LG 3 év teljeskörű+ 2 év kompresszor garancia 
Midea 1 év teljeskörű- pár modell esetén akár plusz 4 év* teljeskörű garancia 
Fujitsu 3 év-10 év*teljeskörű garancia
Cascade minden típusra 2 év
Fisher 6 év* teljeskörű garancia
Gree 5 év garancia (regisztrációval 10 év)
Daikin 3+2 év garancia
Mitsubishi 2+3 év garancia (+3 év kompresszorra vonatkozik)
Hisense 5 év garancia
Panasonic  2+3 év (a +3 év a kompresszorra vonatkozik)
Samsung 2+3 év (a +3 év a kompresszorra vonatkozik)

 *évi 2 karbantartás esetén A KLÍMA BERENDEZÉSEK GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSÉNEK FELTÉTELEI A garancia érvényét veszti, ha a Megrendelő a készüléket nem a használati utasítás szerint használta vagy átalakította, illetve, hogyha a berendezést olyan személy helyezte üzembe, aki nem rendelkezik erre vonatkozóan engedéllyel. A garancia érvényét veszti, ha a berendezésen a vásárlástól számított 12 hónapon belül nem végezteti el a kötelező karbantartást és azt követően minimum évente 1 alkalommal.

Euroklíma Kft.

Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2.

Adószám: 26366874-2-14

Telefon: +36 70/743-5555

Email: info@euroklimaszerviz.hu

Facebook: facebook.com/euroklimaszerviz

 

Legfrissebbek

2021. április 21.
2021. április 21.
2021. április 18.

Márkáink

LG,  Midea, Fujitsu, Cascade, Fisher, Gree, Daikin, Mitsubishi, Hisense, Panasonic, Samsung

Partnereink

©2024 Euroklíma Hungary Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: teveli.info